Selasa, 3 November 2009

open house...

salam semua pda sape2 yg sngah kat aku pnye blog ni...lame sungguh x update blog ni..pape pn hari ni aku nk share gmbar2 mse aku p join open house umah Pn.Rosenita dn Cik Faniza...fuuhhyoo jauh snguh umah hangpa ni ar...tpi pape pn aku da sampai jgak ar umah hangpa no..tpi dlm p'jlanan tu b'pikir gak ar betape jauh nyer ar depa ulang-alik utk b'tugas lgi nk mgurus kan kluarga mcm kak ros 2..adoiyai jauh nyer ar..tu 1 pengorbanan jgak ar aku rase kn..syabas no..pape pn umah mmg ar cntik makan pn puas sedaaappp maaaaaaa...tq..tpi b'baloi ar jauh pjlanan mkn pn sedap..aku smpai pn sebab tumpang org je..aku tmpang dgn kak suhaila..dlm kete 2 aini pn join dgn adik nyer skali..manakala kak yus 1 kete dgn kak arnita n kak timah dgn anak2 dorg...k ni aku serta kn gambar yg sempat di rakam kn oleh photografer terjun ktorg (kak suhaila)hahhaa..








2 ulasan:

cintadalamhati berkata...

oit.. apa pasal gambar yg sama je kamu letak ar? xda gmbr lain ker? huhuhu...

erti hidup ini... berkata...

emm biase ar org baru bljar mmg ar ade slap..huhuhu...nti kner cri guru ar nk bljar lgi...huhu..