Jumaat, 28 Jun 2013

Sunyinya...

Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Ni tuan rumah dah datang nak melawat rumah ni...muahahaa...

Hari ni baru berkesempatan nak buka and up date blog...huhuhu... tapi sedih sekali sunyi sepi tanpa kedengaran lagu di sini... Selalu ada ni dah takde pulak... hadoiii... apo kona nya tah.... Mungkin dah merajuk sebab selalu tak jengguk kot...hahahaha... biasa lagik nye pandai nak melajuk-melajuk pulak lagu ni...

Harap uolls tak bosan lah datang jengguk entri aku ni yer... Dalam cuaca yang kurang baik sekarang ni uolls kurangkan lah ye kegiatan di luar rumah... Nanti risau kesihatan uolls terganggu pulak... Mesti ada yang degil gak kan... keluar pergi shopping raya lah tu... haipp.. puasa ganti dah setle ke yang sibuk-sibuk nak shopping raya tu???...(peringatan untuk diri sendiri dan uolls)... Hokehlah ini saja yang nak di bebelkan untuk kali ini... Take care n love you uolls.....

1 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Rajin2 lah update CC supaya tak sunyi ;)