Khamis, 8 Oktober 2015

Petua Menghilangkan Bulu/Misai Di Atas Bibir


Limau Nipis

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Hari ini Acu nak share petua untuk menghilangkan bulu/misai di atas bibir untuk perempuan.... Memang tak mustahil pun ia terjadi bagi kaum hawa... Mungkin terlebih hormon atau misai tu saja-saja je kan nak keluar kat situ.... mehmehmehmeh....

Sediakan sebiji limau nipis dan setengah sudu gula pasir. Kemudian perahkan jus limau nipis tadi dan campurkan dengan gula pasir. Sapu/ gosokkan campuran jus limau nipis dan gula pasir tadi perlahan-lahan di atas bibir. Biarkan selama 1 jam baru dibilas dengan air bersih. Amalkan untuk hasil yang baik...

3 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Good sharing Acu..
Akak pun ada sedikit bulu diatas bibir tu tapi tak lah banyak sangat..

*cik cempaka* berkata...

hihi...kalau gondol pun satu macam gak rupe nye kan kak...hiihihi

rubiah kadir berkata...

Ruby pun ada...!!!..alahai malu jugak kan...hehe...boleh try test cuba ni petua..tapi limau???auwwww...pedih tak ya..hehehe.. :)