Khamis, 20 Mac 2014

Trip Bersama Bff

Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum dan salam sejahtera Acu ucapkan... Sebenarnya lama dah nak up date entri ni.. Tapi tu lah kalau dah tertangguh je memang lah liat... Cerita ni dah lama pun tapi Acu sayang rasa nye kalau tak di abadikan dalam ruang blog ni.. Kat sinilah Acu nak mengabadikan segala cerita pahit, manis yang Acu lalui... Biar ia kekal menjadi kenangan abadi dan boleh di baca dan di kenang sampai bila-bila pun... Insya Allah...

Cerita trip bersama BFF ni memang sangat-sangatlah teruja waktu tu... Tak sangkakan kita boleh ngam dan sekepala... Kalau uolls nak tau Acu sorang je di antara BFF ni yang single tapi boleh ngam pulak kami ni... Yang penting hati mesti ikhlas dan baik... Insya Allah walau apa pun hubungan akan kekal... Hormat menghormati of couse kena ada jugak walaupun BFF kan... Lagipun My BFF ni semua sporting lagi-lagi melayan otak giler-giler Acu ni.... Sabar dan tabah dorang...hahaha... Walau apa pun uolls memang best and lebiu so much bff...muuaahhh...

Masa kat Terengganu tu bertapa beronok-ronok nye kami... Tapi sayang sangat sebab sorang lagi bff tak dapat nak follow sebabnye tengah sarat mengandung... So kesian pulak kan tengah sarat-sarat tu nak follow kami naik bas rombongan ke Terengganu tu... Karang ada pulak yang kena jadi bidan...walawala.... Terima kasih Kak Ani sebab sudi pelawa kami ni yer...Next year kalau nak buat trip pergi mana-mana jangan serik pelawa kami...hehhehe... Dalam perjalanan tu seronok sangat dapat ilmu sebab driver bas tu buka ceramah Ustaz Kazim Elias... Orang lain pakat dok tidur cheq galak ketawa dengar Ustaz Kazim tu buat jenaka selang-seli dengan kuliahnya... Tak banyak pun shopping sebab Acu saja nak jalan-jalan dengan bff sambil melawat negeri orang... Jom layan gambar yer... Malas nak celoteh panjang...hehehe...


                          Kami....bff...

Masa ni kat Monumen Taj Mahal di Taman Monumen Terengganu

Belakang tu ada sungai dan ada bot tapi kami tak dan pun naik bot...kami naik trend je...best...













hehehe... Kak Ani tengah menungkan tak sabar nak pergi shopping kat Pasar Payang...

Alhamdulillah kami selamat pergi dan balik.. Memang best sangat memori ni...















1 ulasan:

Yusjalila Mat Khamis berkata...

So sweet.... ♥♥♥♥♥
Next trip....